Samarbejdsforum for Det Fælles Designsystem

Kom med til det næste møde i samarbejdsforum for Det Fælles Designsystem tirsdag den 16. marts kl. 14.00-15.30.

Programmet

På mødet vil vi sætte fokus på brugertest af selvbetjeningsløsninger. Der vil være korte oplæg om nyttige tilgange og værktøjer til brugertest og blive præsenteret indsigter fra brugertest af selvbetjeningsløsninger med FDS-design.

Vi vil også meget gerne høre om jeres egne erfaringer med brugertest af selvbetjeningsløsninger. Tag derfor gerne nogle indsigter med fra jeres eget arbejde, som I kan dele med resten af samarbejdsforum, så vi får delt noget af den gode viden, som gemmer sig derude.

Der vil også blive givet en status på den tekniske udvikling af designsystemet, hvor vores tilknyttede frontend-udvikler gennemgår, hvad der er sket af større ændringer siden sidste møde i samarbejdsforum i august måned.

I er også meget velkomne til at tage andre spørgsmål og input til Det Fælles Designsystem med til samarbejdsforum.

Målgruppen

Mødet er henvendt til jer, der allerede anvender Det Fælles Designsystem, men kom også gerne med, hvis I går med overvejelser om at begynde at anvende designsystemet.

Praktisk information

Dato: Tirsdag den 16. marts 2021

Tidspunkt: Kl. 14.00 - 15.30

Sted: Samarbejdsforum afholdes som videomøde på grund af den nuværende COVID-19-situation. Vi sender mail med link til videomødet til alle tilmeldte deltagere.

Tilmelding

Tilmeld dig mødet i formularen her på siden.

Tilmeldingsfristen er mandag den 15. marts 2021.

Husk, at du som myndighed gerne må videresende invitationen til din leverandør.

Baggrund

Det Fælles Designsystem er en samling af kode og designretningslinjer, der hjælper myndigheder med at udvikle brugervenlige og tilgængelige selvbetjeningsløsninger, der skal på borger.dk eller Virk. 

Samarbejdsforum giver myndigheder og deres leverandører mulighed for at give input til Det Fælles Designsystem gennem vidensdeling om erfaringer med brug af designsystemet. 

Se videoen for en kort introduktion til designsystemet.

Læs mere om Det Fælles Designsystem på designsystem.dk