Samarbejdsforum for Det Fælles Designsystem

Kom med til det næste møde i samarbejdsforum for Det Fælles Designsystem tirsdag den 22. juni kl. 14.00-15.30.

Programmet

I den seneste tid har vi gennemført en brugerundersøgelse hos anvenderne af Det Fælles Designsystem. Fokus på dette møde i samarbejdsforum vil derfor være på at få kvalificeret de mange gode inputs og tilbagemeldinger, som vi har modtaget i undersøgelsen.

Vi starter med at præsentere resultaterne fra undersøgelsen og efterfølgende deler vi os op i mindre grupper omkring et emne. Vi arbejder sammen via et online board i Teams. Målet med denne mini-workshop er at få jeres hjælp til at kvalificere og prioritere de mange input og få idéer på bordet. Som afslutning på arbejdet tager vi en hurtig gennemgang gruppernes resultater for arbejdet.

Vi afslutter mødet med en status på den tekniske udvikling af designsystemet, hvor vores tilknyttede frontend-udvikler gennemgår, hvad der er sket af større ændringer siden sidste møde i samarbejdsforum i marts måned.

I er også meget velkomne til at tage andre spørgsmål og input til Det Fælles Designsystem med til samarbejdsforum.

Målgruppen

Mødet er henvendt til jer, der allerede anvender Det Fælles Designsystem, men kom også gerne med, hvis I går med overvejelser om at begynde at anvende designsystemet.

Praktisk information

Dato: Tirsdag den 22. juni 2021

Tidspunkt: Kl. 14.00 - 15.30

Sted: Samarbejdsforum afholdes som videomøde. Vi sender mail med link til videomødet til alle tilmeldte deltagere.

Tilmelding

Tilmeld dig mødet i formularen her på siden.

Tilmeldingsfristen er mandag den 21. juni 2021.

Husk, at du som myndighed gerne må videresende invitationen til din leverandør.

Baggrund

Det Fælles Designsystem er en samling af kode og designretningslinjer, der hjælper myndigheder med at udvikle brugervenlige og tilgængelige selvbetjeningsløsninger, der skal på borger.dk eller Virk. 

Samarbejdsforum giver myndigheder og deres leverandører mulighed for at give input til Det Fælles Designsystem gennem vidensdeling om erfaringer med brug af designsystemet. 

Se videoen for en kort introduktion til designsystemet.

Læs mere om Det Fælles Designsystem på designsystem.dk