Konference for digital inklusion

I foråret 2022 afholder Digitaliseringsstyrelsen for første gang Konference for digital inklusion. Læs mere om konferencen og tilmeld dig, hvis du som offentlig myndighed, interesseorganisation eller anden relevant organisation, arbejder med digital inklusion.

Vil du være med til at diskutere, hvor den digitale inklusion er på vej hen, hvordan vi gør det lettere at være støtteperson, og hvordan vi skaber inkluderende design med slutbrugeren som udgangspunkt?

Tilmeld dig Konference for digital inklusion, der finder sted den 2. marts 2022 fra 9.30-15.30 i København.

Program for konferencen

Digitaliseringsstyrelsen inviterer sammen med KL og Danske Regioner til den første konference om digital inklusion. Konferencen tilbyder en kombination af faglige oplæg, workshops og udveksling af viden og erfaringer mellem forskere, praktikere, offentlige myndigheder, interesseorganisationer og andre relevante deltagere.
Programmet er under udarbejdelse. Det bliver offentliggjort i januar 2022.

Konferencen er gratis at deltage i, og der er derfor ikke et deltagergebyr forbundet med tilmelding, og ej heller udgifter forbundet med afbud forinden afholdelse af konferencen. Dog vil du i tilfælde af, at du ikke møder op på dagen, blive faktureret et no-show fee på 500 kr. ex. moms. Gebyret modsvarer de udgifter, der er for en deltager på konferencen.

Tilmelding til konference for digital inklusion

Felter med (*) skal udfyldes