Program

Onsdag den 2. marts 2022 afholdes Konference for digital inklusion.

En dag fyldt med oplæg og workshops, med fokus på hvor den digitale inklusion er på vej hen, hvordan vi gør det lettere at være støtteperson, og hvordan vi skaber inkluderende design med slutbrugeren som udgangspunkt.  

Hele konferencen afholdes onsdag den 2. mart 2022, Kl. 09.30-15.30 hos CPH Conference, Tietgensgade 65, 1704 København V. 

Følg med på Twitter og LinkedIn på: #diginkl22 #digitalinklusion #digitaliseringforalle

Ankomst og morgenmad kl. 8.30-9.30

Foyer  - stuen

Velkomst kl. 9.30-9.45

v/ Tanja Franck, direktør, Digitaliseringsstyrelsen

(Lokale: Skt. Hans Torv & Nørrebro Runddel - stuen)

Keynote - kl. 9.45-10.10

v/ Birgitte Arent Eiriksson, Dataetisk Råd og Justitia

Digital kapital og retssikkerhed i det digitale samfund

(Lokale: Skt. Hans Torv & Nørrebro Runddel - stuen)

Pause 15 min.

Runde 1 - kl. 10.25-11.05 (40 min.)

Borgere og kompetencer

Hvem er den digitale medborger?

Oplæg

Læs mere om sessionen her

(Lokale: Hovedbanegården - 2. sal)

Nyt land

Hvor er digital inklusion på vej hen?

Paneldebat med moderator, Susanne Duus.

Læs mere om paneldebatten her

(Lokale: Skt. Hans Torv & Nørrebro Runddel - stuen)

Inklusion by design

Inkluderende design og brugervenlige løsninger

Casebaseret oplæg 

Læs mere om sessionen her

(Lokale: Enghave Plads & Kødbyen - 2. sal)

Pause 15 min.

Runde 2 - kl. 11.20-12.00 (40 min.)

Borgere og kompetencer

Borgernes digitale sikkerhed på nettet

Oplæg

Læs mere om sessionen her

(Lokale: Hovedbanegården - 2. sal)

Nyt land

Alternative veje

Oplæg

Læs mere om sessionen her

(Lokale: Skt. Hans Torv & Nørrebro Runddel - stuen)

 

Borgere og kompetencer

Hvordan gør vi det let at være støtteperson?

Workshop 

Læs mere om workshoppen her

(Lokale: Enghave Plads & Kødbyen - 2. sal)

Frokost og netværk - 80 min.

(Restaurant - 3. sal)

Runde 3 - kl. 13.20-14.00 (40 min.)

Borgere og kompetencer

Hvordan understøtter vi bedst civilsamfundet?

Oplæg 

Læs mere om sessionen her

(Lokale: Skt. Hans Torv & Nørrebro Runddel - stuen)

Nyt land

Digital dømmekraft i mødet mellem borger og stat

Oplæg

Læs mere om sessionen her

(Lokale: Hovedbanegården - 2. sal)

Inklusion by design

Webtilgængelighed – hvordan gør man en forskel?

Oplæg

Læs mere om sessionen her

(Lokale: Enghave Plads & Kødbyen - 2. sal)

Eftermiddagspause - 30 min.

(Foyer - stuen)

Runde 4 - kl. 14.30-15.10 (40 min.)

Et digitalt samfund for alle?

Paneldebat med moderator, Carsten Ortmann. 

Læs mere om sessionen her

(Lokale: Skt. Hans Torv & Nørrebro Runddel - stuen)

Fælles afslutning - kl. 15.10-15.30 (20 min.)

Samling i plenum og tak for i dag v/ Susanne Duus, kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen (5 min.)

Rap Up v/ Per Vers (15 min.)

(Lokale: Skt. Hans Torv & Nørrebro Runddel - stuen)

Netværk og forfriskninger - kl. 15.30-16.30 (60 min.)

(Foyer - stuen)

Kontakt

Kontakt Kontor for digital inklusion, hvis du har spørgsmål til programmet, konferencen eller andet.