Forskydning af tidsplan for den offentlige MitID broker – NemLog-in

En justeret tidsplan for NemLog-in-projektet betyder, at go-live for den offentlige MitID broker forskydes til juni 2021.

Go-live for den offentlige MitID-broker, NemLog-in broker, bliver den 14. juni og ikke som tidligere udmeldt i april 2021. Det skyldes primært, at der er brug for lidt længere tid til at forberede og gennemføre prøveforløbet forud for idriftsættelsen.

NemLog-in broker gør det muligt for borgere at logge på med deres MitID på offentlige tjenester. Udskydelsen får ikke nogen konsekvenser for tidsplanen for MitID eller for den enkelte bruger.

Dokumentation og testmiljøer

Mange myndigheder skal i de kommende måneder tilpasse deres selvbetjeningsløsninger til den nye NemLog-in broker. Digitaliseringsstyrelsen stiller sammen med Nets dokumentation og adgang til testmiljøer til rådighed, så implementeringen kan fortsætte og overgangen bliver så smidig som mulig.

Med den opdaterede tidsplan får myndigheder fortsat adgang til dokumentation den 8. februar, mens der imidlertid først bliver åbnet for testmiljøet i marts. Samlet set betyder dette, at der bliver mere tid til systemtilpasninger og test af systemer.

Hvis du vil vide mere

Læs mere om NemLog-in broker på www.nemlog-in.dk.

Her finder du vejledninger, dokumentation mv., så du kan forberede dig bedst mulig på overgangen til den nye løsning.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få løbende information.