Ny kontrakt om Digital Post træder i kraft

01-02-2016
It-løsninger

Den 1. februar 2016 træder den nye kontrakt med e-Boks i kraft om fortsat levering af Digital Post.

Digital Post-kontrakten, som startede i 2010 udløber 31. januar 2016 og overtages af en ny kontrakt, også med e-Boks som leverandør. For borgere og virksomheder fortsætter det som i dag. Dog får endnu flere myndigheder mulighed for at sende Digital Post, og der forventes derfor endnu færre papirbreve fremover.

De nye afsendere vil nu også få glæde af at kunne sende direkte til borgere og virksomheders digitale postkasse, til en gennemsnitspris på 30 øre pr. meddelelse i stedet for de henholdsvis 19 kr. for A-post og 8 kr. for at sende B-post.

Kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen Stine Hegelund Bertelsen siger ”Vi er glade for, at det nu bliver markant billigere at sende Digital Post og byder de nye myndigheder velkommen”.

I 2015 blev der sendt ca. 89 mio. breve i digital post – det er omtrentligt to gange så mange som året før. ”Med flere myndigheder på Digital Post håber vi, at endnu flere får gavn af en sikker digital post kanal med markant billigere priser,” fortsætter Stine Hegelund Bertelsen.

Læs om priser for myndighederne i Digital Post (siden eksisterer ikke længere)