Ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen

01-06-2016

Digitaliseringsstyrelsen er glade for, at Marianne Sørensen har sagt ja tak til stillingen som vicedirektør. Marianne kommer fra en stilling som kontorchef i Center for it-infrastrukturprojekter og udbud, hvor hun blandt andet har ansvar for at etablere en ny NemID-løsning.

Direktør Lars Frelle-Petersen udtaler: ”Vi er meget glade for at få Marianne med i direktionen. Hun har været med fra styrelsens fødsel og har leveret resultater på mange af vores opgaveområder. Der har været stor interesse for stillingen og mange kompetente ansøgere. Samlet set har vi dog vurderet, at Marianne er den rette til posten - og vi er glade for, at vi med Marianne ombord er klar til at tage fat i implementeringen af den nye digitaliseringsstrategi.”


Marianne Sørensen har arbejdet i Finansministeriet siden 2006 og har som kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen blandt andet haft ansvar for at etablere et NemID-partnerskab, koordinere styrelsens leverancer i forbindelse med økonomiaftalerne, kommunikationsopgaven i forbindelse med overgangen til digital kommunikation og meget andet. Før dette har hun været projektleder på en række digitaliserings- og effektiviseringsanalyser. Marianne har dermed leveret gode resultater i forhold til både politikudvikling, udbud, analyser, kommunikation og interessenthåndtering.

Den nye vicedirektør indgår fra dags dato i direktionen og vil her være med til at forme den nye organisation, som skal sikre at vi kan eksekvere på den nye digitaliseringsstrategi. Hvilke opgaver og samarbejdsflader de enkelte direktionsmedlemmer får ansvar for, vil blive afklaret i denne proces.

Marianne er 38 år og cand.scient.pol. fra Århus Universitet.