Tilmeld dig konferencen "Fælles om fremtidens telemedicin"

09-03-2016
Digital service

Nu er det sidste chance for at møde praktikere, politikere og it-chefer til konferencen om landsdækkende udbredelse af telemedicin til borgere med KOL. Konferencen løber af stablen 31. marts 2016 i København og knap 200 har allerede tilmeldt sig.

Er din organisation i gang med at implementere telemedicin? Eller vil du gerne vide mere om udbredelse af telemedicin til borgere med KOL? Så er det sidste chance for at melde dig til konferencen Fælles om fremtidens telemedicin, der afholdes af Digitaliseringsstyrelsen i samarbejde med KL, Danske Regioner og Sundheds- og Ældreministeriet.
Konferencen stiller skarpt på de erfaringer, der hidtil er opnået med telemedicin, og hvad udbredelsen af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL vil betyde for kommuner og regioner.

Du vil kunne møde både Sundhedsministeren, forskerprofiler og projektchefen for TeleCare Nord, der med sikkerhed vil sørge for, at du kommer hjem med nye perspektiver på telemedicin. Konferencen vil indeholde oplæg og paneldebatter, og du kan blandt andet høre om:

  • Resultaterne fra projekterne i National handlingsplan for udbredelse af telemedicin, herunder de patientnære effekter
  • De økonomiske perspektiver ved telemedicin
  • Konkrete praksiserfaringer fra TeleCare Nord
  • Implementering, tilrettelæggelse og organisering af udbredelsen af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL og dennes fremtidige betydning for kommuner og regioner

Tilmelding

Konferencen finder sted 31. marts 2016 kl. 9.00-16.00 på hotel Scandic Copenhagen i København.
Prisen for deltagelse er 900 kr. og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.