Tilmeldingen til Ministeriernes projektkontors Netværksdag 2016 er nu åben

07-10-2016
Styring

Ministeriernes projektkontor i Digitaliseringsstyrelsen inviterer it-projektledere og it-systemforvaltere i staten til MPK’s Netværksdag 2016. Dagen afholdes i Eigtveds Pakhus torsdag den 27. oktober og danner i år ramme om lanceringen af det nye, fælles Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde. Programmet byder også på flere inspirerende workshops. Tilmeldingen er åben frem til den 14. oktober efter først til mølle princippet.

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 27. oktober, hvor Ministeriernes projektkontor afholder den tilbagevendende MPK’s Netværksdag for statslige it-projektledere og it-systemforvaltere.

Formiddagen byder på den officielle præsentation af Kodeks for det gode kunde-leverandør samarbejde. Kodekset er resultatet af en målrettet indsats fra staten og it-branchen i fællesskab, som et initiativ for at skabe bedre statslige it-projekter. Eftermiddagens program giver rig mulighed for netværk og vidensdeling via oplæg og en række spændende workshops. Disse workshops vil, med udgangspunkt i dagens tema om kunde-leverandør samarbejde, kredse om digital ledelse, outsourcing af it-drift, den nye udbudslov, modenhed i it-projekter samt leverandørbidrag og -styring.

Hent hele programmet for MPK's Netværksdag 2016

Vi glæder os til at se dig på dagen!

Tilmelding: Senest den 14. oktober 2016

Målgruppe: Dagen henvender sig til it-projekt-, program-, og porteføljeledere og it-systemforvaltere, der er ansat i staten

Tidspunkt: Torsdag den 27. oktober 2016, klokken 9.00-17:00

Sted: Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2G, 1448 København

Praktisk: Deltagelsen er gratis og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Der vil dog også blive taget hensyn til et fordelingsprincip, så vi sikrer, at så mange myndigheder som muligt er repræsenteret.