Digitaliseringsmessen 2016 er lige på trapperne

12-09-2016

Overvejer du at deltage i Digitaliseringsmessen 2016 i Odense den 29. september, kan du stadig nå at tilmelde dig.

Så er der kun små tre uger til at Digitaliseringsmessen 2016 løber af stablen, og du kan stadig nå at tilmelde dig. Der er tilmeldingsfrist den 27.9.

Vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, Rikke Hougaard Zeberg, er med til at åbne messens hovedscene klokken 10.35, hvor hun vil tale om digitaliseringsindsatsen i den offentlige sektor, med afsæt i den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Se program for både hovedscenen og Digitaliseringsstyrelsens egen scene i messekataloget.

Digitaliseringsstyrelsen møder talstærkt op, og har både egen stand og scene, hvor du kan komme forbi og blive klogere på fremtidens fællesoffentlige infrastruktur med næste generation NemID, Digital Post og NemLog-in, it-sikkerhed, grunddata, et mere personaliseret borger.dk, deling og genbrug af data og effektive digitale velfærdsløsninger.

Digitaliseringsmessen afholdes i år den 29. september 2016 fra kl. 10.00-16.30 i Odense Congress Center. Messen arrangeres af KL, Borgerservice Danmark og KIT@ og er den ottende af sin slags.

Tilmeld dig som deltager på Digitaliseringsmessen 2016 (Tilmelding ikke længere muligt)

Læs mere på digitaliseringsmessen.dk

Hent messekataloget her