Digitaliseringsstyrelsen deltager på ”Offentlig digitalisering 2017”

27-02-2017
Strategier

Igen i år er Digitaliseringsstyrelsen at finde på Dansk IT’s konference ”Offentlig digitalisering”, som finder sted i Aarhus den 22.-23. marts. På konferencen kan du både møde Digitaliseringsstyrelsen på scenerne og i sofahjørnet.

Ved åbningen af konferencen vil minister for offentlig innovation, Sofie Løhde, tale om den nye tids offentlige sektor. Ligeledes på konferencens første dag vil direktør Lars Frelle-Petersen deltage i en debat om, hvad der skal til for at realisere den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi 2016-2020.

Dataarkitektur, sammenhængende brugerrejser, NemID og informationssikkerhed

Digitaliseringsstyrelsen deltager med fire oplæg og debatter i tre af de seks spor på konferencen.

I sporet ”Digital kommunikation og sammenhændende brugerrejser” deltager styrelsen i en debat om en sammenhængende offentlig sektor for borgere og virksomheder, mens styrelsen i sporet ”Digital sikkerhed/digital lovgivning” deltager i et fælles oplæg med KL om informationssikkerhed. I sporet ”Digitale fundamenter” deltager styrelsen i en debat om dataarkitektur samt med et oplæg om status og retning for næste generation NemID, Digital Post og NemLog-in.

Begge dage er der også mulighed for at besøge Digitaliseringsstyrelsen i sofahjørnet, hvor medarbejdere fra styrelsen står klar til at besvare spørgsmål.