Kendte ansigter i nye ledelsesfunktioner

06-03-2017

Digitaliseringsstyrelsen byder i foråret velkommen til tre kendte ansigter i nye ledelsesfunktioner.

Direktionssekretariatet og Koncernkommunikation

Geske Fischer-Hansen er fra 1. februar ansat som kontorchef for Direktionssekretariatet og Koncernkommunikation. Geske, der siden april 2016 har været teamleder for de to kontorer, skal blandt andet sørge for en smidig betjening af direktionen og stå i spidsen for arbejdet med at blive Danmarks bedste styrelse. Som chef for Koncernkommunikation skal hun fortsat sikre, at den eksterne og interne kommunikation er strategisk velfunderet og dygtigt udført.

Kontor for grunddata

Fra 1. februar er Per Gade ansat som kontorchef i Kontor for grunddata. Per, der har været fungerende kontorchef siden sommeren 2016, kommer til at fortsætte arbejdet med grunddataprogrammet, som samler adgangen til en række vigtige offentlige data om for eksempel ejendomme, adresser og personer.

Kontor for jura, sikkerhed og EU

Endelig er Marie Wessel fra 1. marts ansat som teamleder i Kontor for jura, sikkerhed og EU. Marie skal blandt andet drive implementeringen af digitaliseringsstrategiens initiativer om informationssikkerhed og bidrage til at udarbejde en ny strategi for cyber- og informationssikkerhed. Marie har været i styrelsen siden etableringen i 2011.