Flere funktioner i demomiljøet til borger.dk

13-04-2018
Digital service

Demo.borger.dk er et gratis læringsmiljø, som kan anvendes af alle til hjælp og undervisning i NemID, NemSMS og Digital Post – helt uden at bruge sine egne personlige oplysninger og uden risiko for at lave fejl.

Få hjælp til at sortere post i mapper i Digital Post

Demomiljøet har gennemgået en videreudvikling og inkluderer nu en række funktioner for mapper i Digital Post. Nu kan du i demomiljøet øve dig i at oprette mapper og sortere din post i Digital Post. Du kan endda prøve at give læseadgang til en bestemt mappe.

Gå til demomiljøet, hvor du kan øve dig på NemID, NemSMS og Digital Post

Læs mere om demo.borger.dk

Hvem kan anvende demomiljøet?

Demomiljøet kan anvendes til support, hjælp og undervisning i NemID og Digital Post.

Demomiljøet er primært rettet mod landets borgerservicecentre, biblioteker og it-undervisere, som kan bruge demomiljøet i deres hjælp til it-udfordrede borgere.

Demo.borger.dk

Demo.borger.dk er et gratis læringsmiljø, som kan anvendes af alle til hjælp og undervisning i NemID, NemSMS og Digital Post. Demomiljøet skal understøtte og forbedre indsatsen over for de borgere, der har behov for hjælp til at kommunikere digitalt med det offentlige. På den måde kan borgere blive mere trygge og fortrolig med, hvordan NemID, NemSMS og Digital Post virker.