Tilmelding til FDA2018 konferencen er nu åbnet

27-02-2018
Data

Når FDA2018 slår dørene op den 23. april er omdrejningspunktet fællesoffentlig digital arkitektur, datadeling og de udfordringer og muligheder digitaliseringens rivende udvikling bringer med sig.

""

På FDA2018 tager vi udgangspunkt i de muligheder og udfordringer, der opstår i fællesoffentlig digitalisering, og sætter scenen for en intensiv dag for it-arkitekter. Digitaliseringsstyrelsen inviterer alle, der arbejder med digital arkitektur og datadeling i den offentlige sektor, til at deltage. Du bliver præsenteret for de mest spændende udviklinger i den fællesoffentlige digitale arkitektur, både de nyeste erfaringer og de langsigtede muligheder.

Tilmeld dig FDA2018 konferencen

FDA2018 bliver afholdt på Scandic Hotel Copenhagen den 23. april. Deltagelse er gratis, men vi har et begrænset antal pladser. Sidste år samlede vi 300 arkitekter, og i år har vi gjort plads til endnu flere, så del gerne invitationen. 

Fællesoffentlig Data og Arkitektur (FDA)

FDA er rammen for en effektiv og langsigtet udvikling af digitale løsninger i hele den offentlige sektor. FDA sætter rammerne for deling og genbrug af kvalitetsdata, og en fællesoffentlig arkitektur der fremmer innovation sammenhæng og effektivitet. På FDA2018 får du indblik i arkitekturen bag den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi og får et unikt indblik i de første FODS projekters erfaringer med tværoffentlige løsninger.

Med over 20 forskellige sessioner om de nye referencearkitekturer, vejen til internationale datastandarder, den digitale infrastruktur og nye retninger indenfor databehandling og DevOps glæder vi os til at offentliggøre programmet i starten af april.

Konferencen afholdes af Digitaliseringsstyrelsen på vegne af Styregruppen for Data og Arkitektur.