Nyt morgenmadsmøde om digitaliseringsklar lovgivning den 8. juni

15-05-2018
Digital transformation

Der har været overvældende stor interesse for morgenmadsmøde om digitaliseringsklar lovgivning den 28. maj i Digitaliseringsstyrelsen, og vi har lukket for tilmeldinger. Vi åbner derfor dørene til endnu et infomøde den 8. juni med samme dagsorden.

""

Få friske boller og varm kaffe, mens vi fortæller om de nye krav om digitaliseringsklar lovgivning.

Den 8. juni slår Digitaliseringsstyrelsen dørene op og inviterer alle, som arbejder med lovforberedende arbejde, til et informationsmøde om, hvordan ministerier og styrelser bliver klar til at efterleve de nye krav om digitaliseringsklar lovgivning.

I januar 2018 blev der indgået en politisk aftale om, at al ny lovgivning skal være digitaliseringsklar fra den 1. juli 2018. Aftalen indeholder et krav om, at ministerierne som noget nyt skal vurdere implementeringskonsekvenser. Det tager vi afsæt i til morgenmadsmødet.

Mens kaffen endnu er varm, bliver de syv principper for digitaliseringsklar lovgivning også gennemgået, og deltagerne vil have mulighed for at stille spørgsmål. Den reviderede udgave af vejledningen om digitaliseringsklar lovgivning er på trapperne og vil også være omdrejningspunkt for mødet.

Alle, der har interesse for de nye krav, er velkommen. Morgenmadsmødet finder sted den 8. juni kl. 8.30-11 på Slotholmsgade 12. BEMÆRK at mødet er flyttet fra Digitaliseringsstyrelsen til Slotholmsgade 12. 

Tilmelding senest den 5. juni via nedenstående formular. Bemærk, der er et begrænset antal pladser, og vi lukker for tilmelding, når der er fuldt booket. 

Tilmelding lukket

6. juni: Så er der fyldt op til morgenmadsmødet, og vi lukker derfor for tilmeldingen. Vi takker for den store interesse for vores arrangement.