Invitation til webinar for tjenesteudbydere

17-10-2018
It-løsninger

Tjenesteudbydere kan begynde at forberede sig til de kommende ændringer i den danske, digitale identitetsinfrastruktur. Hør mere på webinar.

I løbet af den kommende årrække vil NemID og NemLog-in2 blive skiftet ud med MitID og NemLog-in3.

Udskiftningen betyder ændringer i den danske, digitale identitetsinfrastruktur. Detaljerne falder først på plads, efterhånden som de igangværende udbud afsluttes, leverandørerne er fundet, og analysefasen er afsluttet. 

Tjenesteudbydere kan allerede nu gå i gang med at forberede sig til overgangen. Digitaliseringsstyrelsen inviterer derfor offentlige og private tjenesteudbydere til et webinar, hvor vi fortæller om de på nuværende tidspunkt kendte ændringer og klæder dig på til de kommende opgaver.

På webinaret kan du høre mere om:

  • Hvad bliver ændret?
  • Overgangen til de nye løsninger
  • Hvad kan I gøre nu?

Webinaret afholdes:

  • For offentlige tjenesteudbydere: 30. oktober 2018 kl. 11-12
  • For private tjenesteudbydere: 31. oktober 2018 kl. 14-15

Webinaret foregår online, og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmeld dig ved at sende en mail med dit navn, navnet på din organisation, og om du vil deltage i webinaret for offentlige eller private, til: .

Nogle dage forud for webinaret vil du modtage en mail med instruktioner og et link, som du skal bruge til at koble dig på.

Har du spørgsmål om webinaret, kan du sende en mail til .

Send gerne denne information videre i dit bagland.

På det nye, målgruppeopdelte implementeringssite på digst.dk kan du i øvrigt følge med i de tekniske og organisatoriske ændringer og snitflader, efterhånden som de lægges fast.

Gå til implementeringssitet