Tilmeldingen til eventdag om it-projekter og it-porteføljestyring i staten 2018 er åben

09-10-2018
Styring

Ministeriernes projektkontor i Digitaliseringsstyrelsen inviterer alle interesserede, der arbejder med it-projekter eller it-systemer i staten til eventdag om it-projekter og it-porteføljestyring.

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen torsdag den 8. november kl. 13.00-17.30, hvor Ministeriernes projektkontor afholder den tilbagevendende eventdag for alle interesserede, der arbejder med it-projekter eller it-systemer i staten.

Dagen afholdes i DGI-byen og omdrejningspunktet vil i år være den nye it-projektmodel og model for porteføljestyring af statslige it-systemer, som begge er initiativer, der er blevet sat i søen som led i Strategi for it-styring i staten.

Tilmeldingen er åben til og med den 25. oktober efter først til mølle-princippet.

Med afsæt i Strategi for it-styring i staten vil dagen tilbyde statslige myndigheder en officiel introduktion til de nye initiativer, der er blevet lanceret for at skabe bedre statslige it-projekter og systemer. Derudover vil programmet byde på spændende oplæg, der med udgangspunkt i dagens overordnede tema vil behandle emner som agile projekter, innovation og offentlig udvikling.

Eventdagen afsluttes med en reception, hvor du kan møde os fra Ministeriernes projektkontor.

Vi glæder os til at se dig på dagen!

Tilmelding senest den 25. oktober 2018

Tilmelding: Skriv navn, stilling samt e-mail til Janne Jerichow, for deltagelse.

Målgruppe: Dagen henvender sig til it-projekt-, program-, og porteføljeledere, og it-systemforvaltere.

Tidspunkt: Torsdag den 8. november 2018, kl. 13.00-17:30

Sted: DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København (benyt indgangen: CPH Conference)

Praktisk: Deltagelsen er gratis og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Der vil dog også blive taget hensyn til et fordelingsprincip, så vi sikrer, at så mange myndigheder som muligt er repræsenteret.