• Bydelsmødre udbreder digitale kundskaber

  Publiceret 27-08-2019
  Digital service

  Digitaliseringsstyrelsen har afsluttet et meget givtigt samarbejde med Bydelsmødrene om at udbrede kendskabet til offentlige digitale løsninger til kvinder med anden etnisk oprindelse.

 • National cybersikkerhedsmåned skal styrke danskernes digitale sikkerhed

  Publiceret 23-08-2019
  Sikkerhed

  Den nationale cybersikkerhedsmåned skal øge danskernes viden om digital sikkerhed og ruste dem til en hverdag med stadig flere digitale trusler.

 • Digital Ung – undervisning med udgangspunkt i dialog

  Publiceret 22-08-2019
  Digital service

  Den digitale postkasse med post fra de offentlige myndigheder trækker ikke som fx sociale medier, når det gælder unges digitale adfærd.

 • ’Digital Start’ hjælper unge i gang med at være digitale borgere

  Publiceret 20-08-2019
  Digital service

  Selvom de unge har godt styr på hvordan smartphone og computer virker, er det ikke altid let for dem at orientere sig i de offentlige, digitale løsninger som NemID og borger.dk.

 • Bidrag til Danmarks open government-handlingsplan 2019-2021

  Publiceret 15-08-2019
  Digital service

  Digitaliseringsstyrelsen har netop igangsat en høring, hvor borgere, virksomheder, interesseorganisationer samt offentlige myndigheder og institutioner opfordres til at bidrage med ideer og initiativf ...

 • Fælles krav til gode digitale løsninger

  Publiceret 15-08-2019
  Digital service

  Borgere og virksomheder skal fortsat møde brugervenlige løsninger, når de kommunikerer digitalt med det offentlige. Derfor har repræsentanter fra en række myndigheder i regi af den fællesoffentlige di ...

 • ""

  Fællesoffentlig bootcamp om ISO 27001

  Publiceret 14-08-2019
  Sikkerhed

  Tirsdag den 29. oktober 2019 afholdes en fællesoffentlig bootcamp for offentligt ansatte i kommuner, regioner og statslige myndigheder, der arbejder med informationssikkerhed i det daglige.

 • ""

  Tilmeld dig arkitekturkonferencen FDA2019 nu

  Publiceret 13-08-2019
  Data

  Digitaliseringsstyrelsen inviterer, sammen med KL og Danske Regioner, alle der arbejder med digital arkitektur i den offentlige sektor til at deltage.

 • Nye breve om Digital Post og NemID til 15-årige

  Publiceret 12-08-2019
  Digital service

  Når man fylder 15 år, får man brev om Digital Post og NemID. Brevene er nu forbedret og skrevet med fokus på at få de unge helt i mål med Digital Post.

 • Aflyst: Tilmelding til temamøde om gevinstrealisering

  Publiceret 08-08-2019
  Styring

  Interesserer du dig for, hvordan man identificerer og beskriver gevinster? Og hvordan man laver et projektsetup, der effektivt styrer efter at høste gevinsterne? I så fald vil vi meget gerne invitere ...