Tilmeld dig arkitekturkonferencen FDA2019 nu

13-08-2019
Data

Digitaliseringsstyrelsen inviterer, sammen med KL og Danske Regioner, alle der arbejder med digital arkitektur i den offentlige sektor til at deltage.

""

Kom med den 9. september 2019!

Fællesoffentlig Digital Arkitektur er rammen for en effektiv og langsigtet udvikling af digitale løsninger i hele den offentlige sektor. FDA sætter rammerne for deling og genbrug af kvalitetsdata og en fællesoffentlig arkitektur, der fremmer innovation, sammenhæng og effektivitet.

På FDA2019 tager vi udgangspunkt i de muligheder og udfordringer, der opstår i fællesoffentlig digitalisering og sætter scenen for en intensiv dag for it-arkitekter.

Med 16 forskellige sessioner om blandt andet dataetik, mønstre for selvbetjening, POL-INTEL, retningslinjer for arkitekturdokumentation, den nye PSI-lov og Digital Europe, bliver du præsenteret for spændende udviklinger inden for den fællesoffentlige arkitektur med nye erfaringer og fremtidens muligheder.

Det praktiske

Pris: 400 kr. 
Sted: Scandic Hotel Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V.
Dato: 9. september 2019

Tilmeldingsfrist: 6. september 2019 kl. 09.00.

Læs mere om FDA2019-konferencen og tilmeld dig på emarketeer.com

Keynote

Som årets Keynote kommer Stine Bosse og fremlægger TechDK kommissionens anbefalinger til hvordan vi får et teknologisk modent samfund med demokratisk, økonomisk og kulturel sammenhæng.

Derudover bliver du præsenteret for de mest aktuelle udviklinger i den fællesoffentlige digitale arkitektur, både dem, der er lige på trapperne, og de langsigtede muligheder. Med 16 oplæg og fuld forplejning, er rammerne sat for en god dag i det store overbliks tegn.

Brug ventetiden på at genbesøge oplæggene fra 2018

Sidste års konference havde besøg af over 400 deltagere, der hørte mere end 20 forskellige oplæg og diskuterede offentlig it med stor entusiasme.

Find programmet og præsentationerne fra konference 2018 på arkitektur.digst.dk

På vegne af Styregruppen for Data og Arkitektur inviterer Digitaliseringsstyrelsen alle, der arbejder med digital arkitektur og datadeling i den offentlige sektor, til at deltage.