Aflyst: Tilmelding til temamøde om gevinstrealisering

08-08-2019
Styring

Interesserer du dig for, hvordan man identificerer og beskriver gevinster? Og hvordan man laver et projektsetup, der effektivt styrer efter at høste gevinsterne? I så fald vil vi meget gerne invitere dig til workshop om gevinstrealisering.

Hvad betyder det øgede fokus på gevinstrealisering i statens it-projektmodel for projektarbejdet? Hvordan kan vi sætte værdi og måle på effekterne af vores anstrengelser – både dem der gøres op i økonomiske enheder og alle de andre – så projektets business case er klar og robust?

Beskæftiger I jer allerede med disse emner nu, eller er din organisation ved at tage hul på gevinstarbejdet, vil vi meget gerne invitere dig til workshop om praktisk gevinstrealiseringsarbejde.

Det bliver en dag, hvor du får mulighed for at sparre og udveksle erfaringer med dine kollegaer, og hvor vi kan inspirere hinanden til gode måder at arbejde med forskellige typer af gevinster i forskellige typer projekter.

Vi reflekterer over kernebegreber og processer, og stiller skarpt på, hvordan vi får gjort værdiskabelse og gevinstrealisering til et centralt styringsparameter i vores projekter og udviklingsinitiativer.

Workshoppen afholdes i Digitaliseringsstyrelsen, Landgreven 4, den 16. september 2019 kl. 13 - 16.

Arrangementet er rettet mod statslige myndigheder, der allerede er i gang med eller er ved at starte fokus på gevinstarbejdet.

I tilmeldingsblanketten bedes du skrive et par linjer om jeres erfaringer med og tilgang til gevinstarbejde i it-projekter.

Workshop udsat

Workshoppen er udsat på ubestemt tid.

Følg med her på digst.dk eller i vores nyhedsbreve for at holde dig orienteret om workshoppens afholdelse.