Ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen

09-12-2019

Signe Caspersen er ansat som ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

""

Signe Caspersen kommer fra en stilling som kontorchef i Finansministeriets departement, hvor hun blandt andet har arbejdet tæt sammen med Digitaliseringsstyrelsen.

Rikke Hougaard Zeberg glæder sig til samarbejdet:

Signe kender den politiske dagsorden og har indgående kendskab til vores arbejdsområder, herunder ikke mindst det vigtige fællesoffentlige samarbejde med kommuner og regioner. Samtidig har hun flere års ledelseserfaring og en bred erfaring fra flere ministerier. Jeg er sikker på, at Signe bliver en stor gevinst for Digitaliseringsstyrelsen og glæder mig rigtig meget til, at Signe starter hos os i slutningen af januar.

Rikke Hougaard Zeberg, direktør i Digitaliseringsstyrelsen

Signe Caspersen er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Tidligt i sin karriere startede hun i Finansministeriets departement, og har desuden erfaring fra Statsministeriet samt Social- og Indenrigsministeriet/Børne- og Socialministeriet.

I marts 2018 vendte hun tilbage til Finansministeriets departement, hvor hun senest har været kontorchef i Center for udgiftspolitik og modernisering. 

Signe ser frem til sin nye rolle:

Jeg glæder mig utrolig meget til at starte som vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen. Den offentlige digitaliseringsdagsorden er en vigtig dagsorden, og jeg glæder mig til at være med til at præge de skridt, der skal tages i de kommende år. Jeg har gennem en årrække fulgt digitaliseringsområdet, og det er en stor fornøjelse nu at få lov til at være med til sætte retningen på området.

Signe Caspersen, ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen

Signe er 42 år og bor i Søborg med sin mand og deres to børn.

Signe starter i Digitaliseringsstyrelsen den 27. januar, hvor hun indtager den tomme plads i direktionen sammen med Rikke Hougaard Zeberg og Adam Lebech, efter at Marianne Sørensen stoppede ved udgangen af november.