Tilmelding til temamøde om gevinstrealisering

02-05-2019
Styring

Interesserer du dig for, hvordan man identificerer og beskriver gevinster? Og hvordan man laver et projektsetup, der effektivt styrer efter at høste gevinsterne? I så fald vil vi meget gerne invitere dig til workshop om gevinstrealisering.

Hvad betyder det øgede fokus på gevinstrealisering i statens it-projektmodel for projektarbejdet? Hvordan kan vi sætte værdi og måle på effekterne af vores anstrengelser – både dem der gøres op i økonomiske enheder og alle de andre – så projektets business case er klar og robust?

Beskæftiger I jer allerede med disse emner nu, eller er din organisation ved at tage hul på gevinstarbejdet, vil vi meget gerne invitere dig til workshop om praktisk gevinstrealiseringsarbejde.

Det bliver en dag, hvor du får mulighed for at sparre og udveksle erfaringer med dine kollegaer, og hvor vi kan inspirere hinanden til gode måder at arbejde med forskellige typer af gevinster i forskellige typer projekter. Vi reflekterer over kernebegreber og processer, og stiller skarpt på, hvordan vi får gjort værdiskabelse og gevinstrealisering til et centralt styringsparameter i vores projekter og udviklingsinitiativer.

Workshoppen afholdes i Digitaliseringsstyrelsen, Landgreven 4, den 13. juni 2019 kl. 13:30-16:30.

Arrangementet er rettet mod statslige myndigheder, der allerede er i gang med eller er ved at starte fokus på gevinstarbejdet. I tilmeldingsblanketten bedes du skrive et par linjer om jeres erfaringer med og tilgang til gevinstarbejde i it-projekter.

Tilmelding

Vi skal have din tilmelding senest den 4. juni 2019, hvorefter vi snarest derefter vil sende en endelig bekræftelse på din tilmelding.

Hvis du har yderligere spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Line Bro Müller på eller 2146 5414.

 

Grundet valgudskrivelse afholder vi ikke det planlagte temamøde om gevinstrealisering den 13. juni 2019.

Vi giver direkte besked til de, der allerede har tilmeldt sig, og opretter en ny tilmeldingsformular her på siden, så snart vi har fastsat en ny dato for afholdelse.