Samarbejdsforum for Det Fælles Designsystem

15-11-2019
Digital service

Kom med til det næste møde i samarbejdsforum for Det Fælles Designsystem den 9. december kl. 14.00–15.30 hos Digitaliseringsstyrelsen, Landgreven 4, 1301 København K (lokale 1064).

Programmet

På mødet får vi besøg af Kombit, der vil fortælle om deres udviklingsproces og erfaring med at bruge Det Fælles Designsystem til det nye Byg&Miljø. Vi skal også have en status på den tekniske udvikling af systemet, hvor vi gennemgår, hvad der er sket af større ændringer siden sidste møde i samarbejdsforummet i september. Som afslutning på det hele tager vi et kig ind i aktiviteterne for 2020. 

Gå til hjemmesiden Bygogmiljø.dk

Målgruppen

Mødet er primært henvendt til dig, der allerede anvender designsystemet, men kom også gerne med, hvis du går med overvejelser om at begynde at anvende systemet.

Tilmelding

Tilmeld dig mødet i formularen her på siden. Tilmeldingsfrist er den 5. december.

Husk at du som myndighed gerne må videresende invitationen til din leverandør.

Baggrund

Det Fælles Designsystem er en samling af kode og designretningslinjer, der hjælper myndighederne med at bygge selvbetjeningsløsninger, der skal på borger.dk eller Virk. 

Samarbejdsforummet skal give myndigheder og deres leverandører mulighed for at give input til det fælles designsystem gennem gensidige orienteringer, drøftelser og vidensdeling om erfaringerne med systemet. 

Se videoen for en kort introduktion til designsystemet.

Læs mere på designsystem.dk  

Tilmelding

Tilmeldingen er lukket.