Tak for en god Digitaliseringsmesse

09-10-2019
Om os

Digitaliseringsmessen 2019 løb af stablen den 3.-4. oktober, og Digitaliseringsstyrelsen var som altid rigt repræsenteret på messens scener og gulv.

På messens hovedscene talte Digitaliseringsstyrelsens direktør Rikke Zeberg om hvor vigtigt det er, at borgerne kan være trygge ved udviklingen i den digitale offentlige sektor – især når nye teknologier som kunstig intelligens begynder at vinde indpas.

I de seneste år er informationssikkerhed og dataetik for alvor kommet på dagsordenen. Befolkningen er mere velorienteret og kritisk end nogensinde. Det er en god udvikling. Samtidig er det derfor vigtigere end nogensinde, at vi gør os fortjent til befolkningens fortsat høje tillid.

Direktør Rikke Zeberg

Den årlige Digitaliseringsmesse arrangeres af KL, og den er altid en god mulighed for Digitaliseringsstyrelsen for at møde de mange deltagere og vores samarbejdspartnere i stat, regioner og kommuner.

Det fællesoffentlige samarbejde er fortsat helt afgørende, og vi har i fællesskab igangsat en række initiativer, der skal sikre, at vi fortsat kan fastholde en digital førerposition og levere endnu bedre service til borgere og virksomheder.

Direktør Rikke Zeberg