Webinar om ændringer i statens business case-model

Da der for nyligt er udgivet en ny version af statens business case-model – version 4.1.0, afholder vi et webinar om ændringerne fra version 3.6.2.

Kort før jul blev den nyeste version af statens business case-model udgivet. Denne version kommer med en række ændringer og nye funktioner. Det er primært ændringerne, som vil blive gennemgået på dette webinar.

Tidspunkt og tilmelding

Webinaret afholdes onsdag d. 20. januar 2021 i tidsrummet 14:00 – 14:45 via Skype. I løbet af de ca. 45 min. vil du vil blive introduceret til ændringerne, som følger af version 4.1.0.

Tilmeld dig webinar om ændringer i Statens Business Case Model

Samtykke til behandling af personoplysninger til analyser i Digitaliseringsstyrelsen *

Digitaliseringsstyrelsen er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Der vil blive behandlet følgende oplysninger:

- Navn
- E-mail adresse
- Arbejdssted

Personoplysningerne bliver alene anvendt i forbindelse med afholdelse af webinar om Statens Business Case Model og personoplysningerne bliver ikke offentliggjort.

Du har ret til at trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Digitaliseringsstyrelsen på de kontaktoplysninger, der fremgår på næste side.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage berører dette ikke lovligheden af den behandling af dine personoplysninger, som Digitaliseringsstyrelsen har foretaget inden samtykket blev trukket tilbage.

På næste side finder du oplysninger om Digitaliseringsstyrelsens behandling af dine personoplysninger, herunder Digitaliseringsstyrelsens kontaktoplysninger.

Felter med (*) skal udfyldes