Webinar om statens business case-model

Da der for nyligt er udgivet en ny version af statens business case-model – version 4.1.0, bruger vi anledningen til at afholde et webinar.

Statens business case-model, også kendt som SBCM, er en central del af statens it-projektmodel. Risikovurdering af it-projekter ved Statens it-råd foretages med udgangspunkt i dokumenterne i statens it-projektmodel. Arbejder du med statslige it-projekter kan en introduktion til statens business case-model, som helhed, derfor måske være interessant for dig.

Tidspunkt og tilmelding

Webinaret afholdes mandag den 18. januar 2021 i tidsrummet 15:00 – 16:30 via Skype. I løbet af ca. 1,5 time  vil du blive introduceret til statens business case-model som helhed.

Tilmeld dig webinar om Statens Business Case Model

Samtykke til behandling af personoplysninger til analyser i Digitaliseringsstyrelsen *

Digitaliseringsstyrelsen er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Der vil blive behandlet følgende oplysninger:

- Navn
- E-mail adresse
- Arbejdssted

Personoplysningerne bliver alene anvendt i forbindelse med afholdelse af webinar om Statens Business Case Model og personoplysningerne bliver ikke offentliggjort.

Du har ret til at trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Digitaliseringsstyrelsen på de kontaktoplysninger, der fremgår på næste side.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage berører dette ikke lovligheden af den behandling af dine personoplysninger, som Digitaliseringsstyrelsen har foretaget inden samtykket blev trukket tilbage.

På næste side finder du oplysninger om Digitaliseringsstyrelsens behandling af dine personoplysninger, herunder Digitaliseringsstyrelsens kontaktoplysninger.

Felter med (*) skal udfyldes