Bliv medudvikler på et kursus

Gør din stemme gældende. Deltag i udviklingen af de næste kurser på Statens Digitaliseringsakademi.

""

Hvordan kan du bidrage?

Vi har brug for både medarbejdere og ledere i staten til at gøre kurserne på akademiet bedre og mere vedkommende. Vi skal bruge folk til at svare på spørgeskemaer, deltage i workshops, være med som testpersoner eller kvalificere og kvalitetssikre indhold på akademiets kurser.

Vi har brug for nogen, som kan bidrage i ti minutter, en halv time, men også nogen som kan bidrage i halve og hele dage.

Hvis du er medarbejder eller leder i staten og har lyst til at blive medudvikler på et af de nedenstående kurser, så udfyld formularen nederst på siden og skriv, hvilket kursus du gerne vil bidrage til at udvikle.

Vi kontakter dig og hører på hvilken måde og i hvilket omfang, du ønsker at bidrage.

Temaer for kommende kurser

Medarbejdere skal forstå, hvordan digitalisering kan indgå som driver for eksempelvis bedre velfærd og mere effektiv service. Det fordrer kendskab til den digitale offentlige sektor, dens infrastruktur, de politiske visioner og kravene til samarbejde på tværs.

Digitalisering er en integreret del af den statslige leders værktøjskasse på lige fod med jura, økonomi og styring. Den statslige leder skal i dag kombinere sin kernefaglighed med digitalisering, og det stiller høje krav til indsigt og forståelse, men også til konkrete færdigheder.

Der er behov for, at medarbejdere, som arbejder med politikudvikling og det lovforberedende arbejde, kan vurdere implementerings-konsekvenserne af ny teknologi og digitalisering samt tænke principperne for digitaliseringsklar lovgivning ind i politiske udspil og initiativer inden den egentlige lovskrivning.

Der er behov for, at medarbejdere i staten får en bedre forståelse for digitale teknologier, deres anvendelsesmuligheder og implikationer i en offentlig sammenhæng og desuden skabe bedre forudsætninger for at kunne arbejde med og samarbejde om digitalisering. 

Mange myndigheder oplever udfordringer ved at komme i gang med at anvende agile metoder og rammer, da koblingen mellem agile arbejdsformer, det politiske niveau samt traditionel hierarkisk organisering kan være en stor barriere. Der er behov for at klæde medarbejdere på til at anvende og oversætte det agile i en statslig kontekst.

Bliv medudvikler

Hvad vil du være medudvikler på? *

Du kan være medudvikler på flere kurser

Felter med (*) skal udfyldes