Intro til den digitale offentlige sektor

""

Tilmeld dig i CAMPUS (Hvis du har Statens It)

Tilmeld dig i CAMPUS (Hvis du ikke har Statens It)

Nutidens embedsmand skal forstå digitalisering.

Som embedsmand i staten påvirker digitalisering din hverdag, og du vil på et tidspunkt blive mødt med forventningen om at skulle bidrage til at udviklingen inden for dit fagområde. Dette e-læringskursus giver dig den helt nødvendige introduktion til at kunne navigere og forstå den digitale offentlige sektor.

Kurset giver dig

  • Basisforståelse af  den digitale offentlig sektor
  • Introduktion til relevante centrale teknologiske, sikkerhedsmæssige og policymæssige begreber
  • Viden om data og etiske og juridiske dilemmaer, der knytter sig til brug af data i en offentlig kontekst
  • Mulighed for at reflektere over din egen position, organisation og eget ressort i forhold til den statslige digitaliseringsagenda

Kurset er et online selvstudie og er bygget op af en række videoklip af oplæg, interviews, quizzer og ikke mindst en række konkrete eksempler på digitalisering i den offentlige sektor med hovedvægt på statslige eksempler. Der er ikke eksamen på kurset.

Hvem er kurset for?

Kurset relevant for ansatte på alle niveauer i departementer og styrelser uanset om du er nyansat fuldmægtig eller leder med mange års erfaring, og uanset om dit faglige felt er socialområdet, kulturområdet eller noget helt tredje.

Underviser

Nextpuzzle, Zangenberg Group samt lektorer ved CBS Lise Justesen og Ursula Plesner.

Varighed - Virtuel afholdelse

Kurset er et rent online kursus, som du kan gennemføre, når det passer dig bedst. Kurset har en samlet varighed på ca. 7 timer, som kan gennemføres i mindre bidder.