Mød Digitaliseringsstyrelsen på OffDig i Aarhus

30-08-2021

Konferencen Offentlig Digitalisering 2021 afholdes i Aarhus den 6. og 7. september. Digitaliseringsstyrelsen deltager på konferencen og vil blandt andet være at finde på scenen, når direktør Tanja Franck deltager i en debat om visionerne for fremtidens offentlige digitalisering.

Konferencen OFFDIG afholdes den 6.-7. september 2021

Efter et års ekstra ventetid samler Dansk IT igen alle kommunale, regionale, statslige og private aktører, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering. OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering – og Digitaliseringsstyrelsen er naturligvis repræsenteret.

Allerede når konferencen slår dørene op, indtager Digitaliseringsstyrelsen scenen. Direktør Tanja Franck deltager nemlig i åbningsdebatten på Store Scene. Debatten tager afsæt i, hvad det kræver at udbygge og udvide det fællesoffentlige samarbejde på den digitale front.

Kort derefter tager vicedirektør Adam Lebech del i en debat om, hvorvidt vi altid husker, at digitaliseringen skal til for at løse problemer og skabe værdi – eller om vi nogle gange kommer til at digitalisere for digitaliseringens skyld.

På andendagen deltager Adam Lebech i en samtale med en række nordiske digitaliseringsledere om, hvordan vi skaber stærkere samarbejde mellem de nordiske lande – og hvad vi kan lære af lighederne og forskellene mellem os.

Endelig deltager kontorchef Mick Bundgaard Dige tirsdag formiddag i debatten Kan jura og digitalisering for alvor blive venner?.

Digitaliseringsstyrelsens deltagelse på OffDig 2021

 • Direktør Tanja Franck
  Åbningsdebat "Visioner for fællesoffentligt samarbejde og fremtidens offentlige digitalisering"
  Mandag d. 6. september kl. 9.30 i Store Sal
 • Vicedirektør Adam Lebech
  Debat "Skal vi digitalisere for enhver pris?"
  Mandag d. 6. marts kl. 10.30 på Bagscenen
 • Kontorchef Mick Bundgaard Dige
  Debat "Kan jura og digitalisering for alvor blive venner?"
  Tirsdag d. 7. marts kl. 11.40 på Bagscenen
 • Vicedirektør Adam Lebech
  Debat "Samarbejde på tværs i Norden"
  Tirsdag d. 7. marts kl. 13.45 i Store Sal

Digitaliseringsstyrelsen deltager på konferencen med hele direktionen og en række medarbejdere – og alle ser frem til en spændende konference og god dialog.

Find det fulde program og tilmelde dig konferencen på offdig.dit.dk

Artiklen er opdateret 31. august 2021 med ændringer i debatten "Samarbejde på tværs i Norden"