Digital Fuldmagt

Fuldmagt til digital selvbetjening

Ved at give en fuldmagt giver du en anden lov til at varetage dine interesser, og når du får en fuldmagt, kan du varetage fx din pårørendes interesser. 

På borger.dk kan du give fuldmagt eller anmode om at få fuldmagt. 

Gå til borger.dk 

Selvbetjeningsløsninger

I Digital Fuldmagt kan du ét samlet sted give adgang til en række offentlige selvbetjeningsløsninger. Se listen over de løsninger, det er muligt at give fuldmagt til via Digital Fuldmagt.

Se oversigten over selvbetjeningsløsninger

Digital Fuldmagt

Den fællesoffentlige digitale fuldmagtsløsning, Digital Fuldmagt, er udviklet til myndigheder, som vil give borgerne mulighed for at lade sig partsrepræsentere i digitale selvbetjeningsløsninger.

Med den kan borgere blandt andet give fuldmagt til en digital selvbetjeningsløsning til en anden person eller en virksomhed i en afgrænset periode, som borgeren selv angiver.

Læs mere om Digital Fuldmagt

Support til myndigheder og it-leverandører

Har du som myndighed eller it-leverandør spørgsmål til den fællesoffentlige fuldmagtsløsning Digital Fuldmagt, er du velkommen til at kontakte Digitaliseringsstyrelsen.

Support til borgere

Har du som borger spørgsmål til den fællesoffentlige fuldmagtsløsningen, skal du kontakte din kommunes borgerservice, som vil være behjælpelig med hjælp og vejledning.