NemKonto

Om NemKonto

NemKonto er det fælles offentlige udbetalingssystem. 

Udbetalinger fra offentlige myndigheder til borgere og virksomheder sker gennem NemKonto-systemet, som alle offentlige myndigheder derfor skal være tilsluttet.

Læs mere om NemKonto

Nemkonto.dk

Hjemmesiden www.nemkonto.dk er central, og alle væsentlige funktionaliteter og informationer er samlet her. Hjemmesiden har flere funktioner, da den både er en informationskanal, men også et værktøj for sagsbehandlerne i det offentlige, idet sagsbehandlernes adgang til NemKonto-systemet sker gennem hjemmesiden.

Gå til nemkonto.dk

NemKonto får nyt design

Snart vil Nemkonto.dk se anderledes ud. NemKonto.dk har gennemgået en større modernisering for at sørge for, at borgere, virksomheder og myndigheder bliver mødt med et tidssvarende design med lettere adgang til informationer og selvbetjeningsløsninger vedrørende NemKonto.

Borgere og virksomheder vil også opleve, at selvbetjeningerne er blevet moderniseret med et nyt design. Det er stadig muligt for borgere, at anvise en inden- eller udenlandsk NemKonto ved hjælp af selvbetjeningerne ved log-in med MitID. Virksomheder med CVR-numre vil desuden stadig have læse-adgang til virksomhedens NemKontooplysninger efter log-in med MitID Erhverv. 

Selvbetjening

Hvis du er sagsbehandler i en offentlig myndighed, kan du også benytte selvbetjening med et medarbejdercertifikat.

Log på selvbetjeningen

Spørgsmål

Har du spørgsmål til NemKonto-løsningen kan du finde mere information på NemKontos hjemmeside. 

Gå til nemkonto.dk

Support

Har du behov for hjælp? NemKontos supportafdeling yder support til borgere, myndigheder og virksomheder.

Mere info om support