Deltag i Fællesoffentlig Digital Arkitektur konference 2021

10-02-2021
Data

Har du hørt om den seneste udvikling inden for fællesoffentlig digitalisering? Har du styr på de nyeste tiltag der vil påvirke arbejdet med arkitektur og standarder? Er du klar til at stille de gode spørgsmål, når de fællesoffentlige parter diskuterer fremtidens digitalisering?

#

På korte parallelle sessioner vil du få indspark til blandt andet emner som DCAT-AP-DK 2.0, MitID, Single digital gateway, kommunernes Aktiviteter og Forløb i et arkitekturperspektiv og Én generisk datamodel for 80 kliniske kvalitetsdatabaser.

Sæt kryds i kalenderen den 3. marts

FDA21 konferencen afholdes virtuelt den 3. marts 2021. På vegne af Udvalget for Arkitektur og Standarder inviterer Digitaliseringsstyrelsen alle, der arbejder med eller har interesse for digital arkitektur og datadeling i den offentlige sektor, til at deltage.

Fællesoffentlig Digital Arkitektur (FDA) er rammen for en effektiv og langsigtet udvikling af digitale løsninger i hele den offentlige sektor og sætter rammerne for deling og genbrug af kvalitetsdata, der fremmer innovation, sammenhæng og effektivitet.

Tilmeld dig og se programmets indhold på arkitektur.digst.dk/FDA2021

Programmet til løbende blive opdateret. 

Dato og tidspunkt: den 3. marts 2021, kl. 09.00-12.00
Sted: Virtuelt via Livestorm

Brug ventetiden fornuftigt og besøg eller genbesøg oplæggene fra FDA2019.

Find oplæggene fra FDA2019 på arkitektur.digst.dk/FDA2019