Mette Lindstrøm Lage ansat som ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen

01-11-2021

Mette Lindstrøm Lage tiltræder d. 1. december 2021 som ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen. Hun kommer fra en stilling som centerchef i Danske Regioner.

""

Direktør i Digitaliseringsstyrelsen, Tanja Franck, udtaler i forbindelse med ansættelsen af Mette Lindstrøm Lage:

Med Mette som ny vicedirektør får vi et nyt medlem af direktionen, som har den fællesoffentlige digitaliseringsdagsorden helt inde under huden. Mette har i Danske Regioner gennem flere år været ansvarlig for digitaliseringsområdet og har derfra et indgående kendskab til mange af Digitaliseringsstyrelsens dagsordener blandt andet cyber- og informationssikkerhed og bedre brug af nye teknologier. Mette kommer samtidig med en solid ledelseserfaring. Vi er rigtig glade for at kunne byde Mette velkommen som ny vicedirektør hos os. 

Tanja Franck

Mette Lindstrøm Lage er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet og er i dag ansat som centerchef i Danske Regioner med ansvar for blandt andet digitalisering. Før det har Mette blandt andet været ansat i Sundhedsstyrelsen og konsulentvirksomheden Implement.

Mette glæder sig til at tage fat på de nye udfordringer i Digitaliseringsstyrelsen:

Jeg mener, der er et kæmpe potentiale i at bruge digitalisering til at udvikle den offentlig sektor i Danmark. Digitaliseringsstyrelsen spiller en helt central rolle i at indfri det potentiale, og derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg nu skal være en del af styrelsens øverste ledelse.

Mette Lindstrøm L​​age ​

Mette Lindstrøm Lage tiltræder stillingen som vicedirektør d. 1. december 2021. Stillingen blev ledig, da tidligere vicedirektør Signe Caspersen d. 15. oktober skiftede til Økonomistyrelsen.