Coronapasset er nomineret til Digitaliseringsprisen 2022

04-03-2022
It-løsninger

Det er netop blevet offentliggjort, at det digitale coronapas er nomineret til dette års Digitaliseringsprisen i kategorien ”Sammenhængsprisen”. Digitaliseringsstyrelsen har været med til at udvikle appen sammen med Sundhedsdatastyrelsen.

Digitaliseringsprisen 2022 uddeles på OffDig 2022 konferencen i Aarhus den 23. marts, og de nominerede til dette års priser er netop blevet offentliggjort.

Digitaliseringsprisen har blandt til formål at øge opmærksomheden på succesfulde og værdiskabende digitaliseringsinitiativer i den offentlige sektor, og der uddeles priser inden for forskellige kategorier.

I år er Digitaliseringsstyrelsen sammen med Sundhedsdatastyrelsen blevet nomineret i kategorien ”Sammenhængsprisen” for det digitale coronapas.

Sammenhængsprisen gives til en offentlig institution eller myndighed som har gennemført et digitaliseringsprojekt, der har bidraget til at gøre den offentlige sektor mere overskuelig og sammenhængende for borgere eller virksomheder eller på anden måde markant har gjort kontakten til institutionen eller myndigheden lettere for dem, markant har forbedret servicen, eller forbedret borgernes retssikkerhed, mobilitet, tryghed og trivsel.