Årets ISO-bootcamp løber af stablen den 8. november 2023 i Odense: Nu kan du tilmelde dig!

31-08-2023
Sikkerhed

For sjette år i træk inviterer Digitaliseringsstyrelsen i samarbejde med KL og Danske Regioner til ISO-bootcamp. Arrangementet stiller skarpt på udvalgte emner inden for arbejdet med cyber- og informationssikkerhed og ISO 27001 og er målrettet informationssikkerhedsmedarbejdere på tværs af hele den offentlige sektor. Du har nu mulighed for at tilmelde dig.

Den 8. november 2023 afholdes årets ISO-bootcamp på Comwell H.C. Andersen i Odense. Arrangementet er åbent for alle, der arbejder med cyber- og informationssikkerhed i den offentlige sektor, uanset fagområde eller erfaringsniveau. Årets ISO-bootcamp inviterer til læring, inspiration og videndeling på tværs af kommunale, regionale og statslige myndigheder.

Dagen byder blandt andet på oplæg og workshops fra Vestas, Center for Cybersikkerhed og SektorCERT. Det endelig program vil blive offentliggjort senere på efteråret. Indholdet veksler mellem metoder i informationssikkerhedsarbejdet, konkrete og praksisnære cases og workshops, hvor deltagerne kan komme tæt på bl.a. penetrationstests og en konkretisering af trusselsbilledet.

Årets ISO-bootcamp afholdes – ligesom sidste år – som ét fælles arrangement for informationssikkerhedsmedarbejdere i kommuner, regioner og statslige myndigheder.

 

Tilmelding og program til ISO-bootcamp

Læs mere om programmet og tilmeld dig her

Om ISO 27001 og bootcamp

  • De fællesoffentlige parter afholder for sjette gang en bootcamp om informationssikkerhed. Det sker som led i den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.
  • ISO 27001 er en international standard for styring af informationssikkerhed, som offentlige myndigheder har været forpligtet til at følge siden 2016. Formålet med standarden er at sikre en effektiv styring af informationssikkerhed i en organisation.
  • Standarden sikrer, at ledelsen på en systematisk måde kommer hele vejen rundt om informationssikkerheden i organisationen og får taget stilling til de forskellige risici, der har potentiale til at gøre stor skade i organisationen.