Invitation til dialogmøde om rejsekortdata

22-02-2023
Data

Vil du komme med idéer til, hvordan data fra rejsekortet skal gøres offentligt tilgængeligt? Så kom med, når Datavejviser inviterer til dialog om rejsekortdata.

Der indsamles dagligt over en million datapunkter, når danskere, som rejser med bus, tog eller metro, stempler ind og ud med deres rejsekort.

Trafikstyrelsen er i gang med at planlægge, om data fra rejsekortet fremover skal gøres offentligt tilgængeligt i en anonymiseret form. Data vil da fx kunne bruges af virksomheder til at bygge tjenester til gavn for borgerne.

Lyder det interessant? Så kom til dialogmøde og fortæl om dine ønsker til, hvordan vi skal offentliggøre data fra rejsekortet.

Mødestedet er hos Digitaliseringsstyrelsen den 7. marts. kl. 13.00-15.00. Adressen er Landgreven 4, 1301, København K.

Mødet er arrangeret i samarbejde mellem Trafikstyrelsen og Datavejviser. Datavejviser er et katalog over tilgængelige data fra den offentlige sektor, som giver dig mulighed for at finde relevante offentlige datasæt.

Mødets program

  • Velkommen
  • Kort intro til Datavejviser ved Digitaliseringsstyrelsen
  • Introduktion til rejsekortdata ved Trafikstyrelsen
  • Dialog om muligheder og behov
  • Tak for i dag

Bemærk at der er et begrænset antal pladser. Så hvis du vil være sikker på at få en plads til arrangementet, skal du tilmelde dig allerede i dag

Tilmelding til Datavejvisers dialogmøde om Rejsekortdata fra Trafikstyrelsen.

Find mere information om Datavejviser og gå på opdagelse i de mange datasæt, der allerede nu er udstillet, via Datavejviser.dk