Digitaliseringsministerens årlige omstillingspris er nu åben for indstillinger

17-06-2024

Kender du en virksomhed, som har gennemgået en succesfuld digital omstilling, så kan du nu indstille virksomheden til Prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling 2025.

Venstre mod højre: Klaus Faarvang, CFO (Jysk Blindrammefabrik, sidste års vinder), Christina Wiemann, Administrerende direktør (CH BYG), og Tom Valbak, CEO (Xtellio).

Der er nu åben for indstillinger til digitaliseringsministerens pris for årets digitale SMV:Omstilling 2025.

Prisen uddeles til en lille eller mellemstor virksomhed, der har gennemgået en nytænkende og omfangsrig digital udvikling i perioden 2021-2024 og har opnået målbare resultater på baggrund af omstillingen. Det gælder både for forretningen og for virksomhedens medarbejdere.

Det kan eksempelvis være øget omsætning, produktivitet, ressourceoptimering i forretningen, bedre arbejdsmiljø, øget trivsel eller kompetenceudvikling hos medarbejderne.

Kender du en virksomhed, der kunne være kandidat til prisen, så er der åben for indstillinger frem til 16. september 2024.

Prisen forventes at blive overrakt af digitaliseringsminister Marie Bjerre i starten af 2025.

Læs mere om Prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling 2025 på SMV:Digitals hjemmeside, hvor du også kan udfylde og indsende din indstilling.

Gå til SMV:Digital.dk.