Hvordan kommer overgangen til den næste generation Digital Post til at se ud? Nu holdes informationsmøder for offentlige myndigheder

19-02-2020
It-løsninger

I foråret 2020 kommer Digitaliseringsstyrelsen rundt i hele landet for at fortælle myndigheder om omstillingen til den nye løsning for Digital Post. Tilmeld dig allerede nu.

Det skal være trygt, nemt og sikkert for alle danskere at bruge digitale løsninger i Danmark. Derfor skal det offentlige Danmark have en ny it-løsning for Digital Post i sensommeren 2021. Det skal sikre, at vi også i fremtiden har et moderne, sikkert og brugervenligt Digital Post, der kan tilpasses borgere, virksomheder og myndigheders behov.

Overgangen til det nye Digital Post stiller en række krav til myndigheder og it-leverandører. Derfor afholdes en række informationsmøder, hvor myndigheder kan blive klogere på deres omstillingsopgave, ligesom der holdes et webinar, der vil gå i dybden med de første bud på den tekniske løsning.

Informationsmøder for myndigheder i foråret 2020

Omdrejningspunktet for informationsmøderne bliver at fortælle, hvad omstillingen til den nye løsning indebærer for myndigheder, og hvordan Digitaliseringsstyrelsen understøtter implementeringen. Møderne vil fokusere på de overordnede linjer og spørgsmål til den nye Digital Post-løsning, og vil blandt andet besvare hvilke minimumskrav, der stilles til myndighederne for at kunne overgå til den nye løsning i sensommeren 2021.

Informationsmøderne vil være af to timers varighed og afholdes den 16. marts i Aalborg, den 17. marts i Aarhus, den 23. marts i Roskilde, den 24. marts i Vejle og den 31. marts København. Du tilmelder dig via linket nederst på siden.

Webinar om den tekniske løsning

Webinaret giver et indblik i, hvordan den tekniske løsning kommer til at se ud. Her vil den første version af snitfladerne blive præsenteret, og der bliver også gennemgået første version af referenceimplementeringer på afsender- og modtagersystemer.

Webinaret kommer udelukkende til at være af teknisk karakter og vil blive holdt den 11. marts af leverandøren til den nye Digital Post-løsning, Netcompany.

Version 1.0 af snitfladerne er klar til august 2020. Webinaret er et tilbud om at begynde og kigge med.