Morgenmøde: Få inspiration og del dine erfaringer med informationssikkerhed

21-01-2020
Sikkerhed

(Lukket for tilmelding) Start din dag med at blive klogere på informationssikkerhed, når Digitaliseringsstyrelsen tirsdag den 18. februar inviterer til morgenmøde.

Nu kan du få mulighed for at dele dine erfaringer med risikostyring, leverandørstyring, evaluering og forbedring, når Digitaliseringsstyrelsen tirsdag den 18. februar kl. 9-11 inviterer til morgenmøde om informationssikkerhed.

Til mødet præsenteres en række nye vejledninger og værktøjer til hjælp for myndighedernes arbejde med at implementere ISO 27001. Samtidig er der lejlighed til at erfaringsudveksle og faglige spørgsmål om arbejdet med informationssikkerhed.

Nye vejledninger og værktøjer

Digitaliseringsstyrelsen har sammen med KL og Danske Regioner udarbejdet en række vejledninger og værktøjer til hjælp for myndighedernes arbejde med at implementere ISO 27001, blandt andet vedrørende risikostyring, leverandørstyring, samt evaluering og forbedring.

Vejledningerne giver en kort introduktion til væsentlige elementer i arbejdet og understøttes af eksempler fra statslige myndigheder, kommuner og regioner.

Derudover er der udviklet et beredskabsspil til brug for afprøvning af myndighederes beredskabsorganisering, samt undervisningsmateriale til brug for at løfte det generelle informationssikkerhedsniveau blandt offentligt ansatte.

Undervisningspakkerne blev publiceret i oktober 2019 på sikkerdigital.dk/awareness og vejledningsmaterialet om blandt andet leverandør- og risikostyring, samt beredskabsspillet bliver lanceret på sikkerdigital.dk i januar 2020.

Tid og sted

Morgenmødet finder sted den 18. februar kl. 9.00-11.00.

Fra 8.30 serveres kaffe og let morgenmad.

Program

08.30 Kaffe og morgenmad
09.00 Velkomst
09.10 Præsentation af materialer
09.25 Præsentation af arbejdet med risikostyring ved Styrelsen for It og Læring
09.45 Erfaringsudveksling om risikostyring, leverandørstyring, evaluering og forbedring
10.45 Opsamling i plenum
10.55 Tak for i dag

Sted: Digitaliseringsstyrelsen, Landgreven 4, 1301 København K

Tilmelding

Morgenmødet er allerede overtegnet.