Digitaliseringsstyrelsens brugerpanel

Har du lyst til at hjælpe os med at udvikle offentlige it-løsninger? Digitaliseringsstyrelsen udvikler løbende nye løsninger og forbedrer eksisterende – og det har vi brug for din hjælp til.

Vi vil gerne høre din mening om de idéer og konkrete løsninger, Digitaliseringsstyrelsen arbejder med. Det kan fx være input til den kommende kørekort-app eller forbedringer af Digital Post og NemID. Men det kan også være offentlige hjemmesider som borger.dk eller sikkerdigital.dk.

Vi vil løbende udvikle, tilpasse og skrotte idéer, indhold, systemer og løsninger på basis af tilbagemeldingerne fra panelet.

Som medlem af brugerpanelet får du mulighed for at dele dine erfaringer og input med os.

På den måde kan du hjælpe os med at udvikle løsninger, der passer til brugernes behov.

Hvordan foregår det i praksis?

Når du tilmelder dig panelet, har du mulighed for at svare på, hvordan du gerne vil deltage i brugerpanelet.

Du kan fx deltage ved at svare på et spørgeskema. Spørgeskemaet kan være en række spørgsmål eller et skærmbillede, der viser en idé, vi arbejder med. Det vil typisk tage 5-10 minutter at besvare.

Du kan også sige ja til, at vi må kontakte dig med henblik på at deltage i workshops, brugertests eller interviews om vores idéer til nye løsninger. Det er op til dig.

Du deltager selvfølgelig kun, når du har tid og lyst.

Tilmeld dig brugerpanelet

Når du har tilmeldt dig panelet, vil du modtage en bekræftelse på mail i løbet af en uge.

Tilmeld dig brugerpanelet via Enalyzer

Til dig der anvender skærmlæser eller andre hjælpemidler

Af tekniske årsager er tilmeldingsskemaet desværre endnu ikke fuldt tilgængeligt ved brug af skærmlæser eller andre hjælpemidler. Har du nedsat funktionsevne, kan du derfor have svært ved at bruge vores tilmeldingsskema.

Vi arbejder på at forbedre skemaet, og der er efter planen en opdateret version klar til sommer 2020.

Vi synes, at det er vigtigt at komme i gang og har derfor besluttet ikke at lade tilmeldingen til brugerpanelet afvente den opdaterede version. I mellemtiden håber vi derfor, at du vil tilmelde dig ved at skrive til . Tak for din forståelse.

Har du spørgsmål til panelet, er du velkommen til at kontakte os på eller på 4178 2120.