Læringsmiljøet demo.borger.dk

Demo.borger.dk er et læringsmiljø, som frit kan anvendes af alle til hjælp og undervisning i MitID.

Billede af identifikationsmidler til MitID

 

Læringsmiljøet demo.borger.dk er en hjemmeside, der kan anvendes af alle, der ønsker at øve sig i at logge ind med MitID.

På demo.borger.dk kan du prøve at logge ind med både MitID app, kodeviser og kodeoplæser afhængigt af, hvad du kommer til at bruge til at logge på MitID.

Prøv demo.borger.dk her

Demo.borger.dk er relevant for dig, der føler dig utryg ved at bruge MitID og måske er i tvivl om, hvordan man gør. Med demo.borger.dk kan du i ro og mag i et lukket og fiktivt læringsmiljø, blive fortrolig med, hvordan du logger ind med MitID.

På demo.borger.dk kan du prøve at logge ind med MitID med et fiktivt bruger-id og adgangskode, og du undgår dermed at skulle anvende dine egne personlige loginoplysninger. Du kan således ikke gøre noget forkert, og der sker ikke noget ved, at du eksempelvis kommer til at indtaste en forkert kode flere gange.

Demo.borger.dk kan også anvendes af fx undervisere eller pårørende til at vise, hvordan MitID virker, uden at skulle anvende egne personlige loginoplysninger.

Funktionerne på demo.borger.dk udbygges og forbedres løbende. Ved udgangen af november 2021 tager Danmark en ny Digital Post-løsning i brug. Cirka en måned forinden vil det være muligt at prøve udvalgte funktioner fra Digital Post på demo.borger.dk.

Demo.borger.dk er ejet af Digitaliseringsstyrelsen.

Gå til demo.borger.dk

Hvad kan jeg på demo.borger.dk?

  • Log ind med MitID med et fiktivt bruger-id og adgangskode
  • Log ind med MitID app, kodeviser og kodeoplæser
  • Log ind på borger.dk med MitID
  • Senere: Prøv udvalgte funktioner i Digital Post