Skal du med på statens nye it-projektlederuddannelse?

03-06-2020
Styring

Statens Digitaliseringsakademi tilbyder nu en 7-dages uddannelse i it-projektledelse, som skal klæde erfarne projektledere på til at styre og lede statslige it-projekter.

""

Statens it-projektlederuddannelse er endnu et skridt på vejen mod at styrke statslige medarbejderes digitale kompetencer, så staten fortsat kan levere gode, sikre og nære løsninger for borgere og virksomheder.

Uddannelsen afholdes for første gang i efteråret 2020 med opstart den 14. september. Det er allerede nu muligt at tilmelde sig.

Tilmeld dig den nye uddannelse gennem statens læringsportal CAMPUS (med Single Sign On)

Tilmeld dig den nye uddannelse gennem statens læringsportal CAMPUS (uden Single Sign On)

Kontakt , hvis du har spørgsmål til log-in.

Uddannelse for erfarne projektledere

Uddannelsen henvender sig til projektledere i staten, der har opnået fortrolighed med grundlæggende projektmetoder som projektplanlægning, projektstyring, risikoanalyse mv. Det kan eksempelvis være gennem kurset Generel Projektledelse eller gennem praktisk erfaring som projektleder.

It-projektledelse som en særlig disciplin

Statens it-projektlederuddannelse har fokus på statens rammevilkår, på agilitet og på it-projektledelse som en særlig disciplin. Deltagerne får rollen som it-projektleder helt ind under huden gennem praksisnær træning og øvelser, der blandt andet giver en dybdegående forståelse af gevinstrealisering, business casen, effektiv leverandørstyring, idriftsættelse og forankring i løbet af uddannelsens fem moduler. Uddannelsen afsluttes med en 2-dages praksiseksamen med en simulering af it-projektlederrollen.

Er det noget for dig, eller vil du vide mere?

Læs mere om den nye it-projektlederuddannelse og Statens Digitaliseringsakademi

Teambaseret læring

Du kan altid tilmelde dig uddannelsen individuelt, men I kan også bestille uddannelsen som teambaseret læring til jeres team eller kontor med deltagelse op til 20 personer.

Uddannelsen afholdes efter samme koncept, materiale og læringsmål, men den tones, så den tager udgangspunkt i jeres hverdag.

I er altid velkommen til at skrive til kursusadministrationen på , hvis I er interesseret i teambaseret læring eller har nogle andre spørgsmål.

I kan også tage et kig i Digitaliseringsakademiets FAQ, hvor vi har samlet de oftest stillede spørgsmål.

Gå til vores spørgsmål og svar