Tilmeld dig nyt kursus i digital arkitektur for generalister

15-06-2020
Styring

Statens Digitaliseringsakademi tilbyder nu et 1-dagskursus i Introduktion til digital arkitektur, som skærper projektledere og -medarbejderes evne til at indgå i samarbejder med forretnings- og it-arkitekter om digitale løsninger.

Kurset Introduktion til digital arkitektur er et bidrag til kompetenceudvikling af medarbejdere i staten inden for digital arkitektur. Kurset giver en grundlæggende forståelse for, hvordan digital arkitektur sættes i spil i statslige it- og digitaliseringsprojekter samt et sprog om digital arkitektur, som kan anvendes i samarbejdet med forretnings- og it-arkitekter. 

Kurset tilbydes fire gange årligt. I efteråret afholdes kurset på følgende dage:

  • 9. september 2020 kl. 9.00 – 16.00
  • 3. november 2020 kl. 9.00 – 16.00

Kurset afholdes på Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København K.

Tilmeld dig kurset gennem statens læringsportal CAMPUS (med Single Sign On)

Tilmeld dig kurset gennem statens læringsportal CAMPUS (uden Single Sign On)

Kontakt , hvis du har spørgsmål til log-in.

For generalister uden erfaring med digital arkitektur

Kurset henvender sig til medarbejdere i staten, der arbejder med digitalisering i spændingsfeltet mellem it og forretning, som fx projektledere eller projektdeltagere (generalister), uden forudgående erfaring med digital arkitektur.

Det er ikke et krav, at kursusdeltagerne er en del af et konkret it-projekt. Et grundlæggende forudgående kendskab til digitaliseringsprojekter og Statens it-projektmodel vil dog være en fordel.

En grundlæggende introduktion til digital arkitektur

Kurset giver en introduktion til arkitekturarbejde, arkitekturstyring og de rammer og principper, der guider udviklingen af it-landskabet i det offentlige, herunder en introduktion til den Fællesoffentlige Digitale Arkitektur (FDA). Fokus vil gennem kurset være at skærpe deltagernes evne til at indgå i samarbejde med forretnings- og it-arkitekter, herunder at kunne stille de rigtige spørgsmål og efterspørge relevante arkitekturleverancer.

På kurset underviser Strand & Donslund.

Er det noget for dig, eller vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om kurset Introduktion til digital arkitektur eller Statens Digitaliseringsakademi, kan du læse mere på digitaliseringsakademi.dk.

 

Teambaseret læring

Du kan altid tilmelde dig kurset individuelt, men I kan også bestille kurset som teambaseret læring til jeres team eller kontor med deltagelse op til 20 personer.

Kurset afholdes efter samme koncept, materiale og læringsmål, men det tones, så det tager udgangspunkt i jeres hverdag.

I er altid velkommen til at skrive til kursusadministrationen på , hvis I er interesseret i teambaseret læring eller har nogle andre spørgsmål.

I kan også tage et kig i Digitaliseringsakademiets FAQ, hvor vi har samlet de oftest stillede spørgsmål.

Gå til vores spørgsmål og svar