Spørgsmål og svar (FAQ)

Vi har samlet en oversigt over de oftest stillede spørgsmål om kurser og initiativer på Statens Digitaliseringsakademi. Listen udvides efterhånden, som flere spørgsmål dukker op.

Kursusdagen

Læs kursusbeskrivelserne grundigt, inden du tilmelder dig. Hvis du stadig er i tvivl eller har brug for sparring og rådgivning, så skriv til os på , så hjælper vi dig med at træffe det rigtige valg.

Kurserne afholdes typisk på konferencesteder centralt i København – men ved interne kurser afholdes kurset typisk hos jer selv.

Ja, der er fuld forplejning inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/te, frokost samt eftermiddagskaffe/te med kage. 

Oplys gerne kursusadministrationen om evt. fødevareallergier og lignende via CAMPUS inden kurset.

2-4 dage før kurset vil du modtage en mail fra kursusadministrationen med praktiske oplysninger omkring kurset.

Du kan finde det materiale, som anvendes på selve kurset, i CAMPUS senest på dagen for kursets afholdelse.

Alle priser på hjemmesiden er ekskl. moms. 

Kollegarabatten tildeles parvist, hvilket betyder, at for hvert kollegapar, som tilmelder sig, udløses 20% kollegarabat for begge deltagere. Der er ikke begrænsninger for, hvor mange kollegarabatter, I kan benytte jer af.

Undervisere

Vi søger løbende dygtige formidlere til at holde oplæg på vores kurser. Så er du ansat i staten med erfaring inden for et af de områder, som akademiets kurser adresserer, så send os en mail på .