Masterclass for ledere i Cyber- og informationssikkerhed

Tilmeld dig kurset i CAMPUS - se priser og datoer (single sign-on)

Tilmeld dig kurset i CAMPUS - se priser og datoer (uden single sign-on)

Masterclassen er for dig som personaleleder, der har brug for at få styrket din ledelsesmæssige rolle og ansvar i det interne arbejde med informationssikkerhed. På masterclassen får du konkrete værktøjer til aktivt at understøtte en robust sikkerhedskultur i hverdagen.

Det får du på masterclassen

  • Klarhed om rolle og ansvar: Du dygtiggøres i forhold til at løfte og prioritere dit ledelsesmæssige ansvar i det interne arbejde med informationssikkerhed.
  • Indsigt i rammeværk: Du introduceres for basale rammeværk inden for informationssikkerhed med henblik på ledelsesmæssig sparring til medarbejderne.
  • Redskaber til at være en rammesættende leder: Du får viden om, hvordan du kan fungere som retningssættende ledere og sparringspartnere for medarbejdere.
  • Strategisk retning for organisationen: Du rustes til som ledere at gå ind i den strategiske retningssætning i organisationen, fx i forhold til risikoappetit og fokusområder.
  • Udfordre ledere som ”oversættere”: Du arbejder med, hvordan du kan fungere som ”oversættere” mellem operationelle og strategiske aktører.

Målgruppe

Masterclassen henvender sig til ledere med personaleansvar inden for cyber- og informationssikkerhed.